☀️📚 Juni-erbjudande! Köp 3 för priset av 2 böcker! 📚☀️

Personlig bilbok "Namn" gillar bilar

Skriv barnets namn:

och välj kön

Bilbok!
Framsida till "Namn" gillar bilar
Förhandsgranska "Namn" gillar bilar

Om boken

För de små!

Jippi! Vår lilla härliga huvudperson i denna personliga barnbok tycker väldigt mycket om bilar. I alla former och färger! Så finns det något mer spännande för detta barn än att titta på bilar tillsammans med de vuxna som barnet tycker så mycket om?

Tillsammans tittar de på brandbilen, polisbilen, racerbilen, sopbilen, ambulansen, postbilen, elbilen, biltransportbilen med mera ... och träffar alla de människor som jobbar med dessa bilar till vardags. Och vem vet? Kanske kan vår lilla huvudperson hjälpa brandmannen med att släcka en brand och brevbäraren med att dela ut brev? Vår huvudperson kör även race i racerbilen tillsammans med racerföraren och hjälper poliskonstapeln i trafiken. Till slut blir det också tid över till att ta en paus vid glassbilen, där det delas ut glass till alla.

Personlig barnbok för de små från 1 år.

Kan också användas med mor- och farföräldrar, ensamstående, bonusföräldrar och familjer med två mammor.

Interaktiv bok där barnet aktivt dras in i historien under läsningen genom att t.ex. tuta med bilens tuta, vinka, räkna, prata om färger m.m.
Författare: Anna Dybdal   Författare: Helena Joy   Illustratör: Anja Løfkvist  
Ålder: 0-4 år   Mått: 21,5 x 15,5 cm   Sidor: 24

Leveranstid: 4-5 vardagar

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de tyvärr inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken)..


 

Skriv namnet på orten där barnet bor

Info om mamma eller annan kvinna
Skriv mamma eller kvinnas namn. Kan vara mamma, bonusmamma, mormor/farmor, moster/faster eller en kompis till familjen.Info om pappa eller annan person
Skriv pappas, bonuspappas, andra mammans, mor- eller farförälders, eller kompis till familjens namn. Kan vara man eller kvinna.

 Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.