Beställ senast den 15 december 2018 kl 23:00 för att få dina böcker innan jul 🎄📦

Personlig djurbok "Namn" och de vilda djuren

Skriv barnets namn:

och välj kön

Nyhet!
Framsida till "Namn" och de vilda djuren
Förhandsgranska "Namn" och de vilda djuren

Om boken

Årets julklapp till barn som gillar djur!

Nu är vi klara med ännu en personlig djurbok till de minsta barnen.

Vår störtsköna huvudperson älskar djur och leker på sitt rum att hen är ett lejon. Turligt nog vill de vuxna också vara med och leka. Tillsammans leker de att de åker på safari och tittar på alla de spännande djuren som bor i Afrika!

På savannen träffar de elefanten som duschar sin elefantunge. De träffar också de nyfikna randiga zebrorna och de hungriga girafferna. I sjön hittar de krokodilerna som gillar att leka kurragömma och flodhästen som pruttar så att det blir bubblor i vattnet! De ser också det rytande lejonet, den snabba geparden, de dansande flamingorna, den nysande noshörningen och inte minst de busiga aporna som knycker bananer från lunchkorgen.

Boken passar perfekt till små barn i åldern 0 till 4 år.

Boken kan förutom familjer med mamma och pappa även användas av ensamstående föräldrar, bonusföräldrar och familjer med två mammor.

I denna personliga barnbok deltar barnet aktivt under uppläsningen genom att t.ex. trumpeta som en elefant, ryta som ett lejon, prutta som en flodhäst, räcka ut tungan som en giraff och mycket annat!


Ålder: 0-4 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 9

Leveranstid: 4-7 vardagar
Frakt från 49,00 kr, gratis vid köp över 299,00 kr!

259,00 kr

Gör boken personlig

Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).

Uppgifter om barnet
Skriv namnet på orten där barnet bor.

Info om mamma eller annan kvinna
Skriv 'mamma' eller kvinnas namn. Kan vara mamma, bonusmamma eller annan person.Info om pappa eller annan person
Skriv ”pappa” eller namnet på pappa, bonusförälder eller annan person. Personen kan vara en man eller en kvinna.
Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.