Beställ senast den 15 december 2018 kl 23:00 för att få dina böcker innan jul 🎄📦

Personlig barnbok "Namn" på förskolan

Skriv barnets namn:

och välj kön

Förskola!
Framsida till "Namn" på förskolan
Förhandsgranska "Namn" på förskolan

Om boken

Nyhet!

För barn som ska börja på förskolan eller som redan går på förskolan.

Boken handlar om vardagen på förskolan - från det att barnet lämnas på morgonen tills en vuxen hämtar barnet igen. De olika aktiviteterna som beskrivs i boken är till exempel att barnet deltar i samling, lek på avdelningen, matstund, sovstund, lek på förskolegården och hämtning.

Boken kan både användas som hjälp till att börja på förskolan och till barn som redan går på förskolan. Den kan förbereda barnet på vardagen på förskolan och de förändringar det innebär. Samtidigt passar boken också för barn som redan går på förskolan eftersom den beskriver en vanlig vardag och uppmanar till att prata om barnets känslor genom olika frågor som ställs i boken.

Frågorna som man ställer till barnet om vardagen på förskolan hjälper barnet att lära sig de dagliga rutinerna på förskolan. Boken fokuserar på barnets motoriska och sociala utveckling med frågor som till exempel: Hur är man en bra kompis? På så engageras barnet aktivt i berättelsen.

Kan också användas av ensamstående föräldrar där mamma och pappa inte bor tillsammans.


Ålder: 0-5 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 9

Leveranstid: 4-7 vardagar
Frakt från 49,00 kr, gratis vid köp över 299,00 kr!

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken berättelse det gäller (max 160 tecken).Skriv namnet på barnets förskola. Om du inte vet namnet på förskolan skriver du ‘förskolan’ i bestämd form.

Info om mamma
Skriv t.ex. 'mamma' eller 'mormor'. Rollen kan vara mamma, bonusmamma eller mormor/farmor. Denna kvinna väcker barnet på morgonen innan barnet ska på förskolan.


Info om pappa eller annan viktig vuxen
Skriv 'pappa' eller vuxens namn, t.ex. 'mamma Lisa', bonuspappas namn, eller en annan vuxen. Kan vara både en man eller en kvinna. Denna person hämtar barnet på förskolan.Info om förskolläraren
Skriv namnet på förskolläraren. Om du inte vet namnet på förskolläraren skriver du ‘förskolläraren’ i bestämd form. Kan både vara en man eller en kvinna.
Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.