☀️📚 Juni-erbjudande! Köp 3 för priset av 2 böcker! 📚☀️

Doppresent: När "Baby" fick sitt namn

Skriv barnets namn:

och välj kön

Dop!
Framsida till När "Baby" fick sitt namn
Förhandsgranska När "Baby" fick sitt namn

Om boken

I ett fint och ombonat hem bor två glada vuxna som är så lyckliga att de går runt och strålar i kapp med solen. De har nämligen fått en liten baby! När berättelsen börjar har babyn inte blivit döpt än, och föräldrarna är i full färd med att försöka hitta det perfekta namnet till barnet. Det är en stor och viktig uppgift som de lägger ner själ och hjärta på.

En dag har de äntligen kommit på alldeles rätt namn, och de skyndar sig att skriva ner det på ett papper. Här kunde berättelsen ha slutat, men ... fönstret står öppet, och en vindpust bär med sig pappret ut i världen. Hur ska nu den lilla babyn få sitt namn?

"När babyn fick sitt namn" är en perfekt dopgåva och en berättelse som kommer att locka fram glada leenden under många år framöver.

Boken är ett minne som barnet kan bära med sig under barndomen. Den passar bra som högläsningsbok från cirka 3 år. Boken lämpar sig allra bäst för familjens förstfödda eftersom det inte finns några syskon i berättelsen. I berättelsen förekommer bägge föräldrar och dessutom den person som bär fram barnet vid dopet (kan t.ex. vara mamma, pappa eller en tredje person).

Söker du istället en personlig barnbok till Namngivning, kan du titta på boken här: Hur baby fick sitt namn.
Illustratör: Søren Juhl   Författare: Anne Lindhard  
Ålder: 0-10 år   Mått: 21,5 x 15,5 cm   Sidor: 24

Leveranstid: 4-5 vardagar

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de tyvärr inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).


 Skriv barnets fullständiga förnamn (tilltalsnamnet inkluderas).
Skriv barnets smeknamn. Det kan vara namnet babyn har haft medan den fortfarande låg i mammas mage. Det är viktigt för berättelsen att barnets riktiga namn INTE ingår i smeknamnet.Skriv datumet för barnets dop. Datum, månad, årtal.Skriv namnet på kyrkan där barnet ska döpas.Skriv ort där barnet bor

Info om pappa
Skriv namnet på pappan eller bonuspappan.Info om mamma
Skriv namnet på mamman.Info om vuxen kvinna
Skriv namn på en vuxen kvinna som förekommer i berättelsen och som pappan ringer till

Info om person som bär fram barnet vid dopet
Välj vilken av följande personer som bär fram barnet och säger namnet vid dopet.Skriv namn som bär fram barnet vid dopet och som säger namnet.


Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.