Beställ senast den 15 december 2018 kl 23:00 för att få dina böcker innan jul 🎄📦

Namngivningspresent: Hur "Baby" fick sitt namn

Skriv barnets namn:

och välj kön

Namn-givning!
Framsida till Hur "Baby" fick sitt namn
Förhandsgranska Hur "Baby" fick sitt namn

Om boken

I ett fint och ombonat hem bor två glada vuxna som är så lyckliga att de går runt och strålar i kapp med solen. De har nämligen fått en liten baby! När berättelsen börjar har man inte haft namngivningskalas för barnet än, och föräldrarna är i full färd med att försöka hitta det perfekta namnet till barnet. Det är en stor och viktig uppgift som de lägger ner själ och hjärta på. En dag har de äntligen kommit på alldeles rätt namn, och de skyndar sig att skriva ner det på ett papper. Här kunde berättelsen ha slutat, men ...

Fönstret står öppet, och en vindpust bär med sig pappret ut i världen. Hur ska nu den lilla babyn få sitt namn? "När babyn fick sitt namn" är en perfekt namngivningspresent och en berättelse som kommer att locka fram glada leenden under många år framöver. Boken lämpar sig allra bäst för familjens förstfödda eftersom det inte finns några syskon i berättelsen. I berättelsen förekommer bägge föräldrar och dessutom en extra person (kan t.ex. vara mormor).

Söker du istället en personlig barnbok som Doppresent, kan du titta på boken här: När baby fick sitt namn.


Ålder: 0-10 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 18

Leveranstid: 4-7 vardagar
Frakt från 49,00 kr, gratis vid köp över 299,00 kr!

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).

Skriv barnets fullständiga namn (tilltalsnamnet inkluderas)
Skriv barnets smeknamn. Det kan vara namnet babyn har haft medan den fortfarande låg i mammas mage. Det är viktigt för berättelsen att barnets riktiga namn INTE ingår i smeknamnet.Skriv datumet för barnets namngivning. Datum, månad, årtalSkriv ort där barnet bor

Info om pappa
Skriv namnet på pappan eller bonuspappan.Info om mamma
Skriv namnet på mamman.Info om vuxen kvinna
Skriv namn på en vuxen kvinna som förekommer i berättelsen och som pappan ringer till

Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.