☀️📚 Juni-erbjudande! Köp 3 för priset av 2 böcker! 📚☀️

Hjärtat i Min bästa bok!Grundarna Hella och Henrik

Vi är Min Bästa Bok…

Vi heter Hella och Henrik, och vi Min Bästa Boks ägare. Och tillsammans med resten av vårt fina team av kollegor, författare och illustratörer utgör vi Min Bästa Bok.

Vi har hjärtat med i Min Bästa Bok…

Min Bästa Bok är vår företagsdröm och vår passion – och arbetet med barn och barnböcker är vår dagliga inspiration och motivation.

Vi har en grundläggande tro på barns rena, nyfikna och positiva upplevelse av världen, och vi vill hjälpa barn att bevara den här oskyldiga och charmiga livssynen så länge som möjligt. Vårt stora mål är att med våra böcker göra livet och vardagen finare, mysigare och lättare för barn och barnfamiljer. Lite mer närvaro, lite mer samvaro i en stressig och hektisk vardag…

Vi älskar vårt jobb…

Varje dag skapar vi personliga böcker för barn, där barnet själv spelar huvudrollen. Ditt barn kan spela huvudrollen i varenda en av våra personliga barnböcker. Vid beställning anger du namn och utvalda uppgifter om ditt barn. Den personliga barnboken tar form utifrån dessa uppgifter – och din son eller dotter kommer att bli mycket överraskad och glad när hen upptäcker att "boken handlar om mig"!

Min Bästa Bok – skriven, utvecklad och producerad i Norden…

Vår inställning till kvalitet, substans och innehåll är kompromisslös. Alla våra böcker är skrivna och tecknade i Norden av nordiska författare och illustratörer. Varje dag tillverkar vi för hand dagens portion av beställda böcker i vår lilla mysiga grafiska verkstad.


Hella-paket personliga böcker till

Barnen har roligt med sina personliga böcker

Våra två universum – Mysiga historier och Viktiga berättelser…

Mysiga historier är böcker för alla barn som älskar att mysa med högläsning och tycker att det är roligt att ha en alldeles egen, personlig barnbok som de själva spelar huvudrollen i.

Viktiga berättelser är skrivna för barn som befinner sig i svåra situationer. Det kan vara sjukdom, olycka eller föräldrarnas skilsmässa. Viktiga berättelser ger barnet huvudrollen och hjälper det genom en svår tid med positiva visualiseringar, lärorika slutsatser och ett drömmande "parallelluniversum". Våra Viktiga berättelser är alltid utarbetade i samarbete med experter inom det aktuella området.

Vi vill göra VÄRLDENS SKILLNAD…

Vi på Min Bästa Bok älskar vårt arbete med barnböcker och barn. Vi har en stor önskan om att medverka till att barn trivs och har det bra.

Min Bästa Bok globalt…

Du kan också hitta en personlig barnbok från Min Bästa Bok på följande marknader: MinBedsteBog.dk, MyBestBook.co.uk och MinBesteBok.no