☀️📚 Juni-erbjudande! Köp 3 för priset av 2 böcker! 📚☀️

Personlig bok om att sluta med napp "Namn" och den magiska nappfen

Skriv barnets namn:

och välj kön

Nyhet!
Framsida till "Namn" och den magiska nappfen
Förhandsgranska "Namn" och den magiska nappfen

Om boken

Denna personliga bok har utformats med en önskan om att göra övergången till livet utan napp lättare – både för barnet och för er föräldrar. Den är skriven av psykologen och barnboksförfattaren Ina Victoria Haller.

Boken kan användas som en hjälp till att berätta för barnet att det är dags att sluta med napp och för att hjälpa barnet genom hela processen. Med stöd av sina föräldrar och med hjälp från en magisk nappfe, med en hel del roliga små knep i ärmen, börjar barnet långsamt att vänja sig vid tanken om livet utan napp. Och vem vet? Kanske barnet med all hjälp och stöd själv kan hitta mod och styrka till att vilja sluta med napp?

Förutom en fantastiskt gullig historia om barnet och nappfen finns det dessutom en vägledning med goda råd om hur man som förälder kan förbereda och hantera sluta-med-napp-projektet på bästa sätt.

I denna bok bor bokens vuxna tillsammans med barnet. De båda vuxna är med lika mycket i historien. Det kan t.ex. vara en mamma och en pappa, en pappa och en bonusmamma eller två mammor. Ni väljer själva vart barnet skal lämna in napparna.

Illustratör: Jonas Sonne   Författare: Ina Victoria Haller  
Ålder: 2-4 år   Mått: 21,5 x 15,5 cm   Sidor: 24

Leveranstid: 4-5 vardagar

279,00 kr

Gör boken personlig

Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken berättelse det gäller (max 160 tecken).

Uppgifter om barnet Skriv namnet på orten där barnet bor.

Info om mamma
Skriv 'mamma' eller namnet på mamma eller bonusmamma. De två vuxna i denna bok bor tillsammans med barnet.Info om pappa
Skriv 'pappa' eller namnet på pappa eller bonuspappa. Kan även vara andra mamman. De två vuxna i denna bok bor tillsammans med barnet. Denna person kan vara en man eller en kvinna.

 


Information om present eller upplevelse
Skriv vilken present eller upplevelse barnet ska få efter att ha sagt hejdå till napparna. Skriv 'en' eller 'ett' framför ordet med liten bokstav!

Information om plats
Skriv här till vem eller vart napparna ska lämnas. Skriv ordet i bestämd form med liten första bokstav.

Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.