Beställ senast den 15 december 2018 kl 23:00 för att få dina böcker innan jul 🎄📦

"Namn" & de stora maskinerna

Skriv barnets namn:

och välj kön

Traktorbok!
Framsida till "Namn" & de stora maskinerna
Förhandsgranska "Namn" & de stora maskinerna

Om boken

Varför har alla bönder en traktor? Vad är det som är så viktigt med den, egentligen? Och vad har traktorn att göra med brödet och kakorna vi äter? Det är några av de många frågor som vår lilla huvudperson i denna bok kommer att få svar på.
Berättelsen handlar om stora maskiner: hjullastare och dikesgrävare, höga kranar, riktigt stora lastbilar – och så den mångsidiga traktorn.
Barn & de stora maskinerna är en bok som vänder sig till alla små nyfikna människor som inte kan låta bli att stanna upp och titta länge när de möter en stor arbetsmaskin.
Författare: Brian Mogensen   Illustratör: Karin Lindeskov  


Ålder: 3-6 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 7

Leveranstid: 4-7 vardagar
Frakt från 49,00 kr, gratis vid köp över 299,00 kr!

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).Skriv barnets ålder UTAN att skriva ordet år efter då det redan står i bokens text.Skriv namnet på orten där barnet bor.

Info om mamma eller annan person
Skriv namn på en person som nämns i berättelsen. Det finns ingen bild på personen i boken, och det kan vara antingen en kvinna, en man eller ett barn.

Info om pappa eller annan person
Skriv namn på en person som nämns i berättelsen. Det finns ingen bild på personen i boken, och det kan vara antingen en kvinna, en man eller ett barn.

Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.