"Namn" & de stora maskinerna

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

Varför har alla bönder en traktor? Vad är det som är så viktigt med den, egentligen? Och vad har traktorn att göra med brödet och kakorna vi äter? Det är några av de många frågor som vår lilla huvudperson i denna bok kommer att få svar på.
Berättelsen handlar om stora maskiner: hjullastare och dikesgrävare, höga kranar, riktigt stora lastbilar – och så den mångsidiga traktorn.
Barn & de stora maskinerna är en bok som vänder sig till alla små nyfikna människor som inte kan låta bli att stanna upp och titta länge när de möter en stor arbetsmaskin.
Författare: Brian Mogensen   Illustratör: Karin Lindeskov  


Ålder: 2-5 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 7

Leveranstid: 3-4 vardagar
Frakt från 39 kr, gratis vid köp över 349 kr!

259 kr

Gör boken personlig

Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).Skriv namnet på orten där barnet bor.

Övriga personer
Skriv namn eller en titel (t.ex. ”morfar”, ”grannen Bertil”) på en vuxen som nämns i berättelsen. Det finns ingen bild på personen i boken, och det kan vara antingen en kvinna eller en man.Skriv namn eller en titel (t.ex. ”morfar”, ”grannen Bertil”) på en vuxen som nämns i berättelsen. Det finns ingen bild på personen i boken, och det kan vara antingen en kvinna eller en man.

Vill du hellre personliggöra en annan bok?