Skriv barnets namn:
Traktorbok!

"Namn" och de stora maskinerna

259,00 kr
Gör boken personlig

Varför har alla bönder en traktor? Vad är det som är så viktigt med den, egentligen? Och vad har traktorn att göra med brödet och kakorna vi äter? Det är några av de många frågor som vår lilla huvudperson i denna bok kommer att få svar på.

Berättelsen handlar om stora maskiner: hjullastare och dikesgrävare, höga kranar, riktigt stora lastbilar – och så den mångsidiga traktorn.

"Namn och de stora maskinerna" är en bok som vänder sig till alla små nyfikna människor som inte kan låta bli att stanna upp och titta länge när de möter en stor arbetsmaskin.

Illustratör: Karin Lindeskov  Författare: Brian Mogensen 
Åldersgrupp
3 till 6 år
pages
24 sidor
Mått
21,5 x 15,5 cm
delivery time
4-5 vardagar
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label

Personliggör "Namn" och de stora maskinerna

Uppgifter om barnet

Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de tyvärr inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).
 
Skriv barnets ålder UTAN att skriva ordet år efter då det redan står i bokens text.
Skriv namnet på orten där barnet bor.

Info om mamma eller annan person

Skriv namn på en person som nämns i berättelsen. Det finns ingen bild på personen i boken, och det kan vara antingen en kvinna, en man eller ett barn.

Info om pappa eller annan person

Skriv namn på en person som nämns i berättelsen. Det finns ingen bild på personen i boken, och det kan vara antingen en kvinna, en man eller ett barn.

Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.