☀️📚 Juni-erbjudande! Köp 3 för priset av 2 böcker! 📚☀️

"Namn" och paddan

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

Blir en groda verkligen en prins om man kysser den? Det är i alla fall vad flickan i denna personliga barnboken har läst i en sagobok. Hon bestämmer sig för att ta reda på om det stämmer. Flickan har nyss flyttat och har inga kompisar på gatan än, så en prins hade varit rolig att leka med. En dag hittar hon en stor padda som hon tar med sig hem och ger en stor kyss på munnen. Frågan är om paddan verkligen blir till en prins? Alla sagoböcker från Min Bästa Bok är med barnet som huvudperson.

OBS: Mamma omnämns i denna sagan!

Illustratör: Mikkel Ole Museth Madsen   Författare: Dorthea Dittmer  
Ålder: 4-10 år   Kön: Flicka   Mått: 21,5 x 15,5 cm   Sidor: 24

Leveranstid: 4-5 vardagar

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de tyvärr inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).


Skriv barnets ålder med siffror.Skriv namnet på gatan där barnet bor.Skriv namnet på orten där barnet bor.Ange vilken typ av skola barnet går i. Skriv inte namnet på skolan.

Övriga personer i berättelsen
Skriv ett namn på grodan som flickan hittar.Skriv förnamnet på en av barnets killkompisar. Kompisen är ungefär lika gammal som flickan, eller kanske lite äldre.Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.