☀️📚 Juni-erbjudande! Köp 3 för priset av 2 böcker! 📚☀️

Om "Namn" var en fluga

Skriv barnets namn:

och välj kön

Fantasifull favorit!
Framsida till Om "Namn"  var en fluga
Förhandsgranska Om "Namn"  var en fluga

Om boken

Vår lilla huvudperson blundar och funderar över hur det skulle kännas att vara en fluga, en örn, eller kanske en elefant. Skulle min familj känna igen mig? Och mina kompisar på lekplatsen, skulle de fortfarande vilja leka med mig? "Om jag var en fluga" är en rolig och fantasieggande historia om att se världen ur en ny och annorlunda synvinkel. Illustratör: Sine Bjørn   Författare: Brian Mogensen  
Ålder: 5-9 år   Mått: 21,5 x 15,5 cm   Sidor: 36

Leveranstid: 4-5 vardagar

279,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de tyvärr inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).


 

Skriv barnets ålder med siffror.Skriv namnet på orten där barnet bor.Skriv namnet på barnets älsklingsrätt med en liten begynnelsebokstav.Ange vilken typ av skola barnet går i. Skriv inte namnet på skolan. Skriv i bestämd form och med en liten begynnelsebokstav.

Info om pappa
Skriv t.ex. pappa, morbror, morfar Olle. Barnet bor med denna person


Info om mamma eller annan vuxen kvinna.
Skriv t.ex. mamma, moster Sarah eller mormor. Barnet bor med denna person


Info om kompis (pojke).
Skriv förnamnet på en av barnets killkompisar.


Info om kompis (flicka).
Skriv förnamnet på en av barnets tjejkompisarSå här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.