"Namn" ordnar julöverraskningar

Skriv barnets namn:

och välj kön

Julbok
No. 1
Framsida till "Namn" ordnar julöverraskningar
Förhandsgranska "Namn" ordnar julöverraskningar

Om boken

Barnet i denna berättelse befinner sig i köket tillsammans med en vuxen. De ska baka pepparkakor och andra julkakor tillsammans. En fin adventsljusstake vill de också göra. Första advent står för dörren, och det är mycket som ska bli klart inför julen. Och barnet vill dessutom överraska en mycket speciell person med fina julklappar. När de två flitiga bagarna överräcker sina julgåvor nästa dag blir personen som får dem strålande glad. Och vår unga huvudperson inser att allt jobb, allt degknådande och pyssel verkligen har varit värt besväret. Det blir en fin och glad dag, och barnet inser vilken bra idé det kan vara att överraska någon som man tycker mycket om.


Bokserie: Julberättelser med ditt barn i huvudrollen
Ålder: 2-8 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 28
Personliga variabler: 10

Leveranstid: 3-4 vardagar
Frakt från 39 kr, gratis vid köp över 349 kr!

259 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).
Övriga personer i berättelsen
Skriv namn eller titel på den äldre mannen som barnet överraskar med julkakor och julpynt. Barnet bor inte tillsammans med mannen.

Skriv namn eller titel på den kvinnliga birollen som barnet bakar och gör julpynt tillsammans med.Vill du hellre personliggöra en annan bok?