"Namn" får ett husdjur

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

Barnet drömmer om att få ett alldeles eget husdjur, och vet precis vilket det önskar sig ... men de vuxna fattar ingenting!

I jakten på det perfekta husdjuret hamnar de vuxna i denna berättelse i många tokroliga situationer innan de äntligen hittar vad de letar efter.

I boken ställs många välkända begrepp på ända vilket gör det upplagt för roliga samtal om vad som egentligen är det perfekta husdjuret.
Boken kan med fördel ges till ett barn som får ett husdjur, men kan naturligtvis även vara en fin present vid andra tillfällen. Författare: Anne Lindhard   Illustratör: Heidi A Andersen  


Ålder: 3-9 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 14

Leveranstid: 3-4 vardagar
Frakt från 39 kr, gratis vid köp över 349 kr!

259 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).Skriv barnets ålder med siffror.Skriv namnet på gatan där barnet bor.Skriv här vilket husdjur barnet ska få.Skriv färgen på husdjuret här. Färgen ingår i följande mening: ”Det (syftar på husdjuret) var (färg) och hade underbart snälla ögon. ” - skriv alltså ”rött”, ”brunt”, ”vitt” och inte ”röd”, ”brun”, ”vit” etc.

Övriga personer i berättelsen
Skriv namnet på barnets pappa, eller skriv ”pappa”.

Skriv namnet på barnets mamma, eller skriv ”mamma”.Vill du hellre personliggöra en annan bok?