Skriv barnets namn:

"Namn" får ett husdjur

259,00 kr
Gör boken personlig

Barnet drömmer om att få ett alldeles eget husdjur, och vet precis vilket det önskar sig ... men de vuxna fattar ingenting!I jakten på det perfekta husdjuret hamnar de vuxna i denna berättelse i många tokroliga situationer innan de äntligen hittar vad de letar efter.I boken ställs många välkända begrepp på ända vilket gör det upplagt för roliga samtal om vad som egentligen är det perfekta husdjuret. Boken kan med fördel ges till ett barn som får ett husdjur, men kan naturligtvis även vara en fin present vid andra tillfällen.

På sista sidan i boken kan barnet själv (eller med hjälp av en vuxen) skriva in husdjurets namn.

Illustratör: Heidi A Andersen 
Åldersgrupp
3 till 9 år
pages
24 sidor
Mått
21,5 x 15,5 cm
delivery time
4-5 vardagar
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label

Personliggör "Namn" får ett husdjur

Uppgifter om barnet

Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de tyvärr inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).
 
Skriv barnets ålder med siffror.
Skriv namnet på gatan där barnet bor.
Skriv här vilket husdjur barnet ska få. Skriv med artikel, dvs. till exempel 'en hund' eller 'en katt'.
Skriv färgen på husdjuret här. Färgen ingår i följande mening: ”Det var (t.ex. en katt) som var (färg) och hade underbart snälla ögon.

Övriga personer i berättelsen

Skriv namnet på barnets pappa, eller skriv ”pappa”.
Skriv namnet på barnets mamma, eller skriv ”mamma”.

Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.