Beställ senast den 15 december 2018 kl 23:00 för att få dina böcker innan jul 🎄📦

"Namn" & den mysiga grottan

Skriv barnets namn:

och välj kön

Baby-
lycka!
Framsida till "Namn" & den mysiga grottan
Förhandsgranska "Namn" & den mysiga grottan

Om boken

Beskrivning: En perfekt välkommen-till-världen-present!

Den lilla och fina babyn ligger inne i mammas mage. Utanför grottans trygga och varma ramar kan babyn svagt ana två röster. Den ena är varm och trevlig, den andra är ljus och mjuk. Det är föräldrarna som pratar med varandra – de håller på att förbereda sig på att babyn kommer ut ur den mysiga grottan.

"Namn och den mysiga grottan" är en fin och personlig present som är perfekt att ge vid första baby-besöket, till barndopet och namngivningen. Det är en liten gullig och humoristisk berättelse om barnets tid i mammas mage.

• Boken kan även användas av familjer med två mammor.
• Boken passar bäst till det förstfödda barnet eftersom det inte ingår syskon i berättelsen. (Om du letar efter en personlig barnbok till en storebror eller storasyster kan du hitta dem här: Namn blir storebror och Namn blir storasyster.)

I denna boken känner man barnets namn, kön och födelsedatum.

Letar du efter en fin babyshower-present till en kommande mamma, där man inte vet t.ex. kön, namn och/eller födelsedatum kan vi varmt rekommendera vår utgåva till gravida här: Babyshower-bok
Författare: Stinne Bagger Mortensen   Illustratör: Mikkel Stubbe Teglbjærg  


Ålder: 0-7 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 28
Personliga variabler: 13

Leveranstid: 4-7 vardagar
Frakt från 49,00 kr, gratis vid köp över 299,00 kr!

279,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).


Skriv dag, månad och det år då barnet föddes.

Info om mamma
Skriv namnet på mamman.

Info om pappa eller annan mamma
Skriv namnet på pappa eller annan mamma här. Denna personen bor tillsammans med mamma. Kan vara både man eller kvinna.

Info om vuxen man eller kvinna
Personen hjälper till med att göra barnrummet redo, gör fruktmos till bebisen och kommer på besök när bebisen är nyfödd. Man kan välja att fylla i två personer här t.ex. mormor och morfar.

Info om vuxen man eller kvinna
Personen hjälper till med att sätta ihop en vagga och kommer på besök när bebisen är nyfödd. Man kan välja att fylla i två personer här t.ex. farmor och farfar.

Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.