"Namn" bygger en julklapp

Skriv barnets namn:

och välj kön

Julbok
No. 2
Framsida till "Namn" bygger en julklapp
Förhandsgranska "Namn" bygger en julklapp

Om boken

Barnet i denna berättelse vill bygga en julklapp till en vuxen och har några spikar, ett antal träbitar, lite målarfärg och några penslar att skapa något med. Och dessutom en hel del småsaker som barnet har hittat i föräldrarnas hobbyrum. Nu gäller det att bygga något som den vuxne kommer att bli riktigt glad över! Barnet vet bara inte riktigt vad det ska bli. Vår huvudperson, som är ganska listig, beslutar sig för att fråga den vuxne som ska få julklappen om råd, utan att avslöja att det är han som ska få den. Den vuxne förklarar att ibland gäller det bara att börja någonstans, var som helst, och se vad det blir av det hela. Resultatet blir ett riktigt mästerverk som vår huvudperson döper till Duttelidutt.


Bokserie: Julberättelser med ditt barn i huvudrollen
Ålder: 2-8 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 28
Personliga variabler: 10

Leveranstid: 3-4 vardagar
Frakt från 39 kr, gratis vid köp över 349 kr!

259 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).
Övriga personer i berättelsen
Skriv namn eller titel på den äldre mannen som spelar huvudrollen. Det är denne man som barnet bygger en julklapp till. Barnet bor inte tillsammans med mannen.

Skriv namn eller titel på den kvinnliga birollen.Vill du hellre personliggöra en annan bok?