"Namn" blir sakletare

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

Vår huvudperson har besök av en bra kompis. De två vännerna står och skryter lite för varandra. De vet nämligen inte riktigt vad de annars ska hitta på. Tillsammans med den vuxna, mycket tålmodiga personen, hittar de på en lek. Leken ska bevisa att det inte alltid är de största, finaste och dyraste sakerna som är de viktigaste. Det som är allra viktigast här i livet är att ha leklust och fantasi. Leken resulterar i en fantasifull fågelskrämma som håller jordgubbslandet fritt från fåglar.
Författare: Mikkel Milsgaard   Illustratör: Anja Gram  


Ålder: 4-8 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 12

Leveranstid: 3-4 vardagar
Frakt från 39 kr, gratis vid köp över 349 kr!

259 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).
Övriga personer i berättelsen
Skriv titel och/eller namn på en vuxen man som huvudpersonen ser upp till, och som är bra på att berätta historier. Mannen kan t.ex. vara huvudpersonens pappa, bonuspappa eller morbror som är hemma hos huvudpersonen.

Skriv namn eller titel på vuxen. Kan t.ex. vara mamma, pappa, mormor eller mosterSkriv förnamnet på en av barnets killkompisar som du kan tänka dig skulle kunna följa med och besöka den äldre mannen.

Skriv namnet på en plats dit huvudpersonen kanske ska åka på semester. Det får inte vara i USA.

Vill du hellre personliggöra en annan bok?