"Namn" blir sakletare

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

Vår huvudperson har besök av en bra kompis. De två vännerna står och skryter lite för varandra. De vet nämligen inte riktigt vad de annars ska hitta på. Tillsammans med den vuxna, mycket tålmodiga personen, hittar de på en lek. Leken ska bevisa att det inte alltid är de största, finaste och dyraste sakerna som är de viktigaste. Det som är allra viktigast här i livet är att ha leklust och fantasi. Leken resulterar i en fantasifull fågelskrämma som håller jordgubbslandet fritt från fåglar.
Illustratör: Anja Gram   Författare: Mikkel Milsgaard  


Ålder: 4-8 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24

Leveranstid: 4-5 vardagar
Frakt från 49,00 kr, gratis vid köp över 299,00 kr!

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet




Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de tyvärr inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).







Skriv namnet på en plats dit huvudpersonen kanske ska åka på semester. Det får inte vara i USA.

Info om pappa eller annan vuxen man




Skriv 'pappa' eller namn på annan man. Mannen kan vara huvudpersonens pappa, farfar/farbror eller morfar/morbror, som är hemma hos huvudpersonen.


Info om annan person




Skriv namn på vuxen. Personen är tillsammans med barnen på kvällen och frågar barnen vad de har gjort under dagen. Den här personen är inte illustrerad i boken. Kan vara både man eller kvinna

Info om kompis (pojke)




Skriv förnamnet på en av barnets killkompisar.



Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.