☀️📚 Juni-erbjudande! Köp 3 för priset av 2 böcker! 📚☀️

"Namn" och jättefisken

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

Vår huvudperson är på fisketur. Det kan vara lite trist att sitta och meta, för man måste ha mycket tålamod. Men så får vår huvudperson höra berättelsen om jättefisken. Det är en tvättäkta fiskehistoria om en grön och slemmig, jättestor fisk med sylvassa tänder. Jättefiskens ögon blixtrar när den blir sur, och det krävs minst två fullvuxna män för att hiva den i land. Tänk om jättefisken fortfarande finns där i sjödjupet. Och i så fall: kommer den att nappa?
Illustratör: Anja Gram   Författare: Mikkel Milsgaard  
Ålder: 4-8 år   Mått: 21,5 x 15,5 cm   Sidor: 24

Leveranstid: 4-5 vardagar

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de tyvärr inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).


 


Info om pappa eller annan vuxen man
Skriv 'pappa' eller namn på en vuxen man som barnet är på fisketur tillsammans med.


Info om vuxen kvinna
Skriv 'mamma' eller namn på vuxen kvinna.


Info om annan vuxen man
Skriv namn på en person som den vuxna mannen har fiskat tillsammans med.

Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.