"Namn" & jättefisken

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

Vår huvudperson är på fisketur. Det kan vara lite trist att sitta och meta, för man måste ha mycket tålamod. Men så får vår huvudperson höra berättelsen om gammelgäddan. Det är en tvättäkta fiskehistoria om en grön och slemmig, jättestor fisk med sylvassa tänder. Jättefiskens ögon blixtrar när den blir sur, och det krävs minst två fullvuxna män för att hiva den i land. Nu känns det nästan lite hemskt att vara i båten, tycker vår huvudperson. Tänk om jättefisken fortfarande finns där i sjödjupet. Alldeles i närheten. Precis under båten. Och i så fall: kommer den att nappa? Detta är den andra boken i serien Dig & Mig som handlar om de unika band som kan finnas mellan ett barn och en vuxen, till exempel en mor- eller farförälder.
Författare: Mikkel Milsgaard   Illustratör: Anja Gram  


Bokserie: Dig & Mig
Ålder: 4-8 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 11

Leveranstid: 3-4 vardagar
Frakt från 39 kr, gratis vid köp över 349 kr!

259 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).
Övriga personer i berättelsen
Skriv titel och/eller namn på en äldre, vuxen man som huvudpersonen ser upp till, och som är bra på att berätta historier. Det får inte vara huvudpersonens pappa.

Skriv titel och/eller namn på kvinnan som den äldre mannen lever med.

Skriv titel och/eller namn på en fiskekompis till den äldre mannen. De har känt varandra länge.

Vill du hellre personliggöra en annan bok?