☀️📚 Juni-erbjudande! Köp 3 för priset av 2 böcker! 📚☀️

"Namn" och det busiga blåsvädret

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

Den här boken handlar om barnet som inte vill gå ut och leka i blåsten, trots att de vuxna tycker att det är så underbart väder ute och inte kan förstå att man ibland helst vill sitta inomhus och vara ifred. Men barnet kikar trots allt lite nyfiket ut på de vilda vindarna som får löven i trädgården och på vägen att virvla runt i en vild dans. Tvätten på torkställningen får vingar och ett paraply blir till ett segel. Kanske en blåsig dag inte är så tråkig, trots allt?


OBS: Denna boken passar även bra till både ensamstående föräldrar, mor- och farföräldrar, moster/faster och morbror/farbror eller vuxna vänner till barnet och ger dig därför bra möjlighet att anpassa berättelsen!


"Namn och det busiga blåsvädret" är en fin berättelse om en helt vanlig dag, när blåsten bestämmer sig för att busa till det.

Illustratör: Karin Lindeskov   Författare: Astrid Bjørnskov Thorhauge  
Ålder: 4-10 år   Mått: 21,5 x 15,5 cm   Sidor: 24

Leveranstid: 4-5 vardagar

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de tyvärr inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).


 

Skriv namnet på gatan där barnet bor.Skriv “förskolan” eller “skolan”, beroende på vilket barnet går i. Skriv inte namnet på förskolan/skolan. Skriv i bestämd form.Skriv namnet på barnets älsklingsfilm eller serie.

Övriga personer i berättelsen
Skriv t.ex. pappa, morfar/farfar eller annan vuxen man.

Skriv t.ex. mamma, mormor/farmor eller annan vuxen kvinna
 

Skriv namnet på en äldre manlig granne (du kan hitta på ett namn om du vill).Så här hanterar vi dina uppgifter

Alla informationer skickas och förvaras krypterat. Dina informationer tillgås inte av medarbetare hos Min Bästa Bok eller medarbetare hos Min Bästa Boks samarbetspartners med undantag om du kontaktar oss angående din beställning. De informationer du uppger används enbart till att behandla din beställning och du har alltid rätten att få besked om vilka uppgifter vi har om dig, att uppdatera eller radera dem.