"Namn" & det busiga blåsvädret

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

Den här boken handlar om barnet som inte vill gå ut och leka i blåsten, trots att de vuxna tycker att det är så underbart väder ute och inte kan förstå att man ibland helst vill sitta inomhus och vara ifred. Men barnet kikar trots allt lite nyfiket ut på de vilda vindarna som får löven i trädgården och på vägen att virvla runt i en vild dans. Tvätten på torkställningen får vingar och ett paraply blir till ett segel. Kanske en blåsig dag inte är så tråkig, trots allt?

OBS: Denna boken passar även bra till både ensamstående föräldrar, mor- och farföräldrar, moster/faster och morbror/farbror eller vuxna vänner till barnet och ger dig därför bra möjlighet att anpassa berättelsen!

"Barnet och blåsten" är en fin berättelse om en helt vanlig dag, när blåsten bestämmer sig för att busa till det. Författare: Astrid Bjørnskov Thorhauge   Illustratör: Karin Lindeskov  


Ålder: 4-10 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 19

Leveranstid: 3-4 vardagar
Frakt från 39 kr, gratis vid köp över 349 kr!

259 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).Skriv namnet på gatan där barnet bor.Skriv “förskolan” eller “skolan”, beroende på vilket barnet går i. Skriv inte namnet på förskolan/skolan. Skriv i bestämd form.Skriv namnet på barnets älsklingsfilm eller serie.

Övriga personer i berättelsen
Skriv namnet på barnets pappa, morfar/farfar eller annan vuxen man.

Skriv namnet på barnets mamma, mormor/farmor eller annan vuxen kvinna

Skriv namnet på en äldre manlig granne (du kan hitta på ett namn om du vill).Vill du hellre personliggöra en annan bok?