När "Namn" kom på besök

Skriv barnets namn:

och välj kön

Om boken

I denna bok får vi träffa en vuxen som är spänd och förväntansfull. Till helgen ska hon nämligen få besök av ett mycket speciellt barn. Barnet är hennes bästa vän, och nu vill hon planera en perfekt dag för dem båda, och gärna bjuda på en rymdfärd ... eller åtminstone en färd med häst och vagn. Ingenting blir dock som hon har tänkt sig. Men det kanske inte spelar någon roll?

Denna bok är en fin och personlig presentidé från en moster eller en faster, eller kanske från mammas väninna eller en annan kvinna som är riktigt god vän med barnet. Berättelsen är dessutom full av idéer kring aktiviteter som man kan ägna sig åt tillsammans ... kryddat med en och annan underhållande överdrift. Författare: Stinne Bagger Mortensen  


Ålder: 2-6 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 14

Leveranstid: 3-4 vardagar
Frakt från 39 kr, gratis vid köp över 349 kr!

259 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).Skriv namnet på gatan där barnet bor.Skriv namnet på orten där barnet bor.Skriv namnet på barnets älsklingsfilm eller serie.Skriv namnet på något som barnet älskar att äta till frukost.Skriv namnet på en musiker som barnet älskar, och som den vuxna personen i berättelsen försöker hyra för att sjunga godnattvisor för barnet.

Övriga personer i berättelsen
Skriv namnet eller titeln på den vuxna, kvinnliga huvudpersonen.

Skriv namnet på den förälder som lämnar och hämtar barnet hos den vuxna kvinnliga huvudpersonen. Undvik kun att skriva ”mamma” eller ”pappa”.


Vill du hellre personliggöra en annan bok?