"Namn" & Jultomten

Skriv barnets namn:

och välj kön

Julbok
No. 4
Framsida till "Namn" & Jultomten
Förhandsgranska "Namn" & Jultomten

Om boken

Vår huvudperson sitter och skriver en önskelista till Jultomten. Det finns en sak som är speciellt viktig på önskelistan. Barnet blundar och drömmer om att just denna efterlängtade julklapp ska ligga där under granen på julafton, inslagen i ett vackert paket med en stor, fin rosett av siden. "Tror du att Jultomten tänker på mig nu när det snart är jul?", frågar barnet den vuxne i denna berättelse. Det kan den vuxne inte ge ett definitivt svar på, utan berättar istället om vad julen egentligen handlar om, förutom alla julklappar. Äntligen kommer julaftonen och plötsligt ringer det på dörren. Vår huvudperson går och öppnar. Vem kan det vara som står där?


Bokserie: Julberättelser med ditt barn i huvudrollen
Ålder: 2-8 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 28
Personliga variabler: 9

Leveranstid: 3-4 vardagar
Frakt från 39 kr, gratis vid köp över 349 kr!

259 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).Skriv vad barnet önskar sig allra mest i julklapp.

Övriga personer i berättelsen
Skriv namn eller titel på den äldre mannen som spelar huvudrollen. Det är denne man som barnet bygger en julklapp till. Barnet bor inte tillsammans med mannen.

Skriv namn eller titel på den kvinnliga birollen som barnet skriver sin önskelista tillsammans med

Vill du hellre personliggöra en annan bok?