Mysig Historia: "Namn" & paddan

Skriv barnets namn

Om boken

Blir en groda verkligen en prins om man kysser den? Det är i alla fall vad flickan i denna personliga barnboken har läst i en sagobok. Hon bestämmer sig för att ta reda på om det stämmer. Flickan har nyss flyttat och har inga kompisar på gatan än, så en prins hade varit rolig att leka med. En dag hittar hon en stor padda som hon tar med sig hem och ger en stor kyss på munnen. Frågan är om paddan verkligen blir till en prins? Alla sagoböcker från Min Bästa Bok är med barnet som huvudperson.
Författare: Dorthea Dittmer   Illustratör: Mikkel Ole Museth Madsen  


Ålder: 4-10 år
Kön: Flicka
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 11

Leveranstid: 3-4 vardagar
Gratis frakt vid köp av två eller fler böcker!

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).


Skriv barnets ålder med siffror.Skriv namnet på gatan där barnet bor.Skriv namnet på orten där barnet bor.Ange vilken typ av skola barnet går i. Skriv inte namnet på skolan.

Övriga personer i berättelsen
Skriv ett namn på grodan som flickan hittar.Skriv förnamnet på en av barnets killkompisar. Kompisen är ungefär lika gammal som flickan, eller kanske lite äldre.Vill du hellre personliggöra en annan bok?