Mysig Historia: När "Baby" fick sitt namn (Dop)

Skriv barnets namn

Om boken

I ett fint och ombonat hem bor två glada vuxna som är så lyckliga att de går runt och strålar i kapp med solen. De har nämligen fått en liten baby! När berättelsen börjar har babyn inte blivit döpt än, och föräldrarna är i full färd med att försöka hitta det perfekta namnet till barnet. Det är en stor och viktig uppgift som de lägger ner själ och hjärta på. En dag har de äntligen kommit på alldeles rätt namn, och de skyndar sig att skriva ner det på ett papper. Här kunde berättelsen ha slutat, men ... nu börjar problemen. För fönstret står öppet, och en vindpust bär med sig pappret ut i världen. Hur ska nu den lilla babyn få sitt namn? "När babyn fick sitt namn" är en perfekt dopgåva och en berättelse som kommer att locka fram glada leenden under många år framöver. Boken lämpar sig allra bäst för familjens förstfödda eftersom det inte finns några syskon i berättelsen. I berättelsen förekommer bägge föräldrar och dessutom den person som bär fram barnet vid dopet (kan t.ex. vara mamma, pappa eller en tredje person).
Författare: Anne Lindhard   Illustratör: Søren Juhl  


Ålder: 0-6 år
Mått: 21,5 x 15,5 cm
Sidor: 24
Personliga variabler: 18

Leveranstid: 3-4 vardagar
Gratis frakt vid köp av två eller fler böcker!

259,00 kr

Gör boken personlig


Uppgifter om barnet
Skriv en personlig hälsning till barnet här. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken historia det är (max 160 tecken).

Skriv barnets mellannamn (om det har ett) och efternamn.
Skriv barnets smeknamn. Det kan vara namnet babyn har haft medan den fortfarande låg i mammas mage. Det är viktigt för berättelsen att barnets riktiga namn INTE ingår i smeknamnet.Skriv datumet för barnets dop. Datum, månad, årtal.Skriv namnet på kyrkan där barnet ska döpas.Skriv ort där barnet bor

Övriga personer i berättelsen
Skriv namnet på pappan.

Skriv namnet på mamman.

Skriv namn och titel på en vuxen kvinna som förekommer i berättelsen och som pappan ringer tillVälj vilken av följande personer som bär fram barnet och säger namnet vid dopet.Skriv namn med eller utan titel som bär fram barnet vid dopet och som säger namnet.


Vill du hellre personliggöra en annan bok?